Baš me interesiraju vaši komentari vezani uz moj opis ribica na ZGREEF.com portalu!?!?
Prije nego što sam počeo pisati kratke opise, surfao sam po netu i gledao stranice sličnog koncepta u nadi da ću dobiti inspiraciju kako da to napravim. Pročitao sam, u najmanju ruku, poveći broj raznih opisa ribica od raznih autora. Moj zaključak? Sve se svodi na "isto sranje, drugo pakovanje" - to mi je omiljena japanska poslovica
Mnogi autori opisa bacaju podatke koje običnom reeferu uopće nisu potrebni - tu ponajviše smatram jedan dobar dio samog članka koji do detalja opisuje - PRILOŽENU SLIKU!!?!?

Iskreno, pogledajte opise po netu koji imaju ispod ribice poveći tekst. Pola samog opisa se bazira na opisu ribe sa slike.
To sam htio izbjeć jer smatram to nepotrebnim - iz tog razloga prilažem minimalno jednu, a češće i više fotografija ribice.
S druge strane, stranice poput LiveAquaria imaju sve potrebne podatke o ribicama u malom boxu - svaka sličnost sa zgreef opisom je "sasvim slučajna"

- ali im fali podataka iz osobnog iskustva samog autora ili hobbysta diljem svijeta.
I eto - tu dolaze negdje moji opisi, mali i i sažeti poput LiveAquaria opisa, a opet sa komentarom hobbysta za onu "informaciju ekstra" za kojom znamo surfat po reef stranicama.
Da skratim trkeljanje, zanima me - da li bi po vama ti opisi trebali biti duži?? Sa evenutalnim opisima izgleda ribe?!?!
Hvala onome ko se potrudio pročitat i komentirat!