Renta wrote:
stina wrote:
Kritike i komentari - DOBRO DOŠLI!
Ako smijem a pošto tražiš..

Evo čitam komentare i na Sloreefu i ovo je moje mišljenje..Znam da si ti to već isplanirao i odlučio zašto i kako i ne vjerujem da ima utjecaja bilo čiji komentar bitno. No, sajt je vizualno dobar ali hebiga ovo je još jedan bookmark više, klik više kužiš?

Po meni to bi ti trebao koristiti samo kao stranicu za predstavljanje svojeg akvarija a ne za ovo ostalo što si zamislio..Zar se novosti i oprema u reef akvaristici ne mogu tu postati?? Osim ako s time misliš podignuti posjećenost bloga o svojem akvariju.

za kojeg vjerujem da bu bio jako dobar.. Zaključno, ostavi to za blog a sve drugo za forum.. No znam da buš upravo suprotno napravio.

Naravno da smiješ, pa to se i traži!!
Pa naravno da se novosti i oprema mogu tu postati... pa zašto ne postaš?? kužiš?
To je
moja privatna stranica sa mojim privatnim ambicijama koje nemaju granica

, stranica je bila zamišljena prvo kao online magazin(odustalo se zbog vremenskog ograničenja) pa kao baza podataka, pa reko stavljat ću i novitete, pa na kraju odlučio dodat i svoj blog... ko zna što će još bit, možda iz hobbya pređe u biznis
ako se ikad odlučim projektirat akvarije "u fušu"

biti će odlično mjesto za predstavljanje tog posla
i to treba biti odvojeno od foruma....a možda na kraju ostane na ovom, a možda i zamre nakon par mjeseci
No porazgovarajmo samo o bazi podataka... nije li ljepše i ugodnije korisniku pregledati jednu reef stranicu nego tražit po forumu??
Gdje u HR imaš databazu sa organizmima?? Jasenka je lijepo počela na ARTreef forumu, ali i to je stalo.. a i nepregledno je u forum formatu.
Na kraju krajeva koliko god ja trabunjam o tome bezuspješno, ovaj forum nema sponzora i želim REEFCLUB maksikamalno ogradit od njih.
Moj je koliko i tvoj, samo to ljudi do dana današnjeg nisu shvatili.
Da živimo u nekoj drugoj državi, možda bi i bilo normalno ono što Bojan kaže, ali ovdije okružen ljudima koji te potkopaju di stignu to neide.