All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
  Print view

Re: Neautorizirana prodaja Vortech pumpi na Elegancereefu
Author Message
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 5:31 pm 
član

Ja šumom vi drumom...sad opet moram pisat...a mrzim lupat po tome jer dok ovo pišem mogao sam riješit rat 10 puta u Afganistanu....
mene osobno ne zanima ko ima kakve probleme,a uspjeh kvalitetan uvijek pozdravljam,ali isto tako tuđa mišljenja me ne interesiraju pogotovo kada se radi o nekom drugom ili se neka ekipa nađe ko u OŠ pa nađu zanimaciju.
Zašto?... pa imam svoje znanje i pratim tržište očito na drugi način-realan.
Sa druge strane Mirko,da li se na faksu uči u ekonomskom smjeru kako riješiti poslovni problem sa vlastitim kupcima preko foruma ?!... nemojmo biti cinici..okrenimo drugi obraz.
Tvoj ego je uzdrmo neki Vortech,to je tvoj poslovni problem ako si usko vezan sa njim-riješi preko distributera,tvornice ako je to firma koja drži do svog renomea ili ako ima interesa kod tebe i ako je zaštitila proizvod i vidi dugoročnu budučnost u toj branši.
To ti govorim iz jednostavnog razloga,a volio bi da možemo o tome pričati jer ovo piskaranje služi samo za ....da ne kažem za što jer ljudi riješavaju probleme tog tipa za stolom,a ne za tipkovnicom jer dar govora,znanje,stav, mogučnosti,želje,ideje rješavaju probleme.
Tako da što se tiče JBL-a ne možeš preuzeti jer je to ozbiljna firma koja je inovator,zaštitila svoje proizvode i drži se poslovnog kodeksa dok ima "interesa",a interes se još uvijek ne priznaje na netu nego na računu i ostalih proizvoda koji su u prtfelju DDL-a i rastu ,da ih ne reklamiram ne možeš preuzeti "sistemom po narudžbi" nego sistemom uloži,odradi i zaradi.(kao novi igrač teško u prvu ligu,nije nemoguće ali traži veliku repku)
Na kraju JBL je osnovan daleke 1961 godine,danas gigant u toj branši u svijetu i kad sam im spomeneuo forum,net i te opcije prodaje i reklame čovjek me sa smješkom potapšao i rekao primite se ozbiljnog posla ako želite u naš klub.

Evo par smjernica prijateljskih;
Nemoj tražiti satisfakciju u drugima nego svoj problem riješi tamo gdje je nastao u Vortecu (neka ga zaštite)
Žicati ljude da kupuje samo od tebe,jer je tvoje najbolje kod ljudi budi sumnju
Vrijeđati druge i omalovažavati nije poslovno,vrača se ko bumerang na kraju odražava tvoj karakteri povezuje te sa proizvodom.
Tražiti jatake da te pomognu, ide dok ih plačaš
Ako si ti ikad imao gazdu ja nisam nikad i uvijek sam bio plačen po dogovoru-kad se dogovor htio izigrat popušio je"gazda"(tvoj žargon) jer sam uvijek bio brži(i umno i fizički)
gazdu ima pas jer nije sposoban se sam brinut za sebe - nemoj VRIJEĐATI ja tebe nisam jedino tako se može komunicirati ali ako želiš da pričamo ko ljudi u četvrtak sam poslovno u Zadru(poslije 12.00 AM) sam slobodan ili još bolje u srijedu poslije 19.00 i bez predrasuda možemo na piču ko gentlmeni razgovarati o problemu(nisam zlopamtilo-ali ne volim kad je neko cinik (to je ne-kvaliteta malodušnih)
govorim sa aspekta znanosti ne vjere,taj problem prepuštam drugima.

Na temu sam reagirao čisto iz filozofije i pošto si uvijek "hodao po rubu" da vidim što se na forumu promjenilo-na žalost ništa,novi plesači-muzika ista ali uvijek ima nade.
Istina i meni paše kad se drugi svade jer... ma zanaš kako ide dalje.
Ti si mene piknuo,ja ti vratio,a poziv za piče i dalje vrijedi -prva runda je moja :pivo:
Ak trebaš broj pitaj ja tvoj imam :sucks:

Profile E-mail  

Re: Neautorizirana prodaja Vortech pumpi na Elegancereefu
PostPosted: Tue Jul 20, 2010 11:09 pm 
aktivni član

Za sada zaključavam temu zbog neprimjerenog sadržaja dok vlasnik foruma ne odluči o eventualnim daljnim radnjama.

Profile E-mail  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 1 hour [ DST ]